Ljutiti Indijanci: Nina Kraljić pokrala poglavicu

Nedugo nakon što je završila 1. večer polufinala izbora za pjesmu Eurovizije u redakciju je stigla poruka sa dalekog Zapada.

Ljutiti Indijanci nisu znali što se dogodilo i tko je pokrao poglavicu, sve dok nisu vidjeli nastup Nine Kraljić na Eurosongu.

– Cijela obitelj okupila se u šatoru kako bi pratila Eurosong, nakon pete pjesme shvatili smo da je Nina Kraljić pokrala poglavicu te smo ga o tome odmah i obavijestili, kazao je jedan Indijanac.

Kako doznajemo, svjetski poznati dizajner Juraj Zigman tjedan dana prije nastupa u Stockholmu otputovao je u Ameriku gdje je ukrao dio “nošnje” od poglavice koji je iskoristio za Nininu haljinu za nastup na Eurosongu, a Nina je, kako Indijanci ne bi skužili, dan prije nastupa škarama porezala perje.

Ljutiti Indijanci su u šoku i smatraju kako Ninu trebaju izbaciti s tog prestižnog natjecanja, a Nina je svoj komentar na cijelu situaciju objavila na svom Facebook profilu, koji prenosimo u cijelosti:

– Ovo nije istina, ovo izmišljaju oni isti ljudi koji se nisu slagali oko izbora o autorima pjesme te oni kojima je žao sto sam ušla u finale i dovela tamo Hrvatsku nakon 7 godina. Čistog obraza mogu reći da je haljina pravo remek djelo dizajnera Ivana Zigmana, a haljina će nakon završetka Eurovizije biti izložena u najpoznatijem francuskom muzeju.

* Članak je objavljen u rubrici “Ponoćni dnevnik”, koja je namijenjena isključivo satiričkoj zabavi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...