Marina iz BB otkrila istinu: “Sve ovo je izmišljeno, željela sam slavu i novac!”

Nakon mnogih članaka i novinskih natpisa kako je Marinu Raguž iz BB ostavio zaručnik, Marina je ekskluzivno za Antenu Zadar otkrila istinu.

– Isprva sam željela ući u Big brother kuću kako bih si zaradila za kraljevsko vjenčanje sa svojim zaručnikom, na što me on i nagovorio, no kasnije sam shvatila da moram operirati nos, grudi, usne i da  je to mali mamac te da mogu i možemo puno više.

Predložila sam zaručniku da napravimo pravi show kako bi postali slavni i bogati te zaradili mnogo vise od pišljive BB nagrade te smo sve pomno isplanirali i vi to sada sve gledate na svojim ekranima.

Boravak u BB kući bio bi dosadan da nismo ovo sve isplanirali, a i ajde, Marino nije loš u krevetu pa sam na kraju spojila ugodno s korisnim, kazala je Marina.

U intervjuu s Marinom otkrili smo što će biti nakon izlaska iz BB kuće:

– Nadam se da će mediji biti zainteresirani za mene, a i mnoge modne agencije te da ću zaraditi hrpu love i da će svi znati za mene, imam potencijala, pogotovo kad ugradim hrpu silikona u sebe. Vratit ću se svom zaručniku, a ponekad ću pozvati Marina da dođe u stan dok mi je  zaručnik na putu.

* Članak je objavljen u rubrici “Ponoćni dnevnik”, koja je namijenjena isključivo satiričkoj zabavi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...