Div iz Rtine

Miočić šokirao Brazil: Nokautirao Werduma i postao UFC-ov najbolji teškaš!

Arhiva, ilustracija

Brazilci jednostavno nisu mogli vjerovati čemu svjedoče – Stipe Miočić, dečko iz Rtine, na njihovom je terenu već u prvoj rundi nokautirao njihovog šampiona Fabricija Werduma i naslov najboljeg teškaša uzeo sebi na ponos cijele Hrvatske!

Ipak, borbu koja se odigrala u brazilskoj Curitibi pred 45 tisuća ljudi nikako ne bismo mogli nazvati osobitim spektaklom. Za takvo što nije kriv Miočić koji je odmah krenuo žestoko, postavivši Werduma u defenzivnu poziciju u kojoj se ovaj i nije najbolje snašao. Manje od tri minute mučenja završile su kada je Brazilac pogriješio nasrnuvši na našeg Hrvata iz Clevelanda, a pogrešku je Miočić itekako znao naplatiti. Suptilan, ali dobro plasiran udarac u vilicu Werduma poslao ga je u zemlju snova.

Zbog njega sam morao puno razmišljati o onome što radim, a onda sam ga uhvatio sa solidnom desnicom pa je pao, Miočić je opisao stvari iz svojega kuta.

Bio je bolji, ali vratit ću se i bit ću ponovno šampion, kazao je Werdum.

Ovom pobjedom Stipe Miočić prvak je u teškoj kategoriji kao najbolji u manifestaciji UFC 198. Mnogi se slažu kako je to najprestižniji naslov u svijetu borilačkih vještina, a nama je iznimno drago da naša mala Rtina i veliki Cleveland mogu s ponosom reći kako upravo oni uzgajaju takve šampione svjetske klase.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar