Miočić šokirao Brazil: Nokautirao Werduma i postao UFC-ov najbolji teškaš!

Brazilci jednostavno nisu mogli vjerovati čemu svjedoče – Stipe Miočić, dečko iz Rtine, na njihovom je terenu već u prvoj rundi nokautirao njihovog šampiona Fabricija Werduma i naslov najboljeg teškaša uzeo sebi na ponos cijele Hrvatske!

Ipak, borbu koja se odigrala u brazilskoj Curitibi pred 45 tisuća ljudi nikako ne bismo mogli nazvati osobitim spektaklom. Za takvo što nije kriv Miočić koji je odmah krenuo žestoko, postavivši Werduma u defenzivnu poziciju u kojoj se ovaj i nije najbolje snašao. Manje od tri minute mučenja završile su kada je Brazilac pogriješio nasrnuvši na našeg Hrvata iz Clevelanda, a pogrešku je Miočić itekako znao naplatiti. Suptilan, ali dobro plasiran udarac u vilicu Werduma poslao ga je u zemlju snova.

Zbog njega sam morao puno razmišljati o onome što radim, a onda sam ga uhvatio sa solidnom desnicom pa je pao, Miočić je opisao stvari iz svojega kuta.

Bio je bolji, ali vratit ću se i bit ću ponovno šampion, kazao je Werdum.

Ovom pobjedom Stipe Miočić prvak je u teškoj kategoriji kao najbolji u manifestaciji UFC 198. Mnogi se slažu kako je to najprestižniji naslov u svijetu borilačkih vještina, a nama je iznimno drago da naša mala Rtina i veliki Cleveland mogu s ponosom reći kako upravo oni uzgajaju takve šampione svjetske klase.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...