Modrić nakon osvajanja Lige prvaka: “Real Madrid je najbolji klub na svijetu!”

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić rekao je nakon osvajanja Lige prvaka kako je Real bio bolji i mirniji u izvođenju penala, te da su sretni jer su u sezoni imali teških trenutaka.

Vjerovali smo da možemo pobijediti i u trenucima kada smo patili na terenu. I tada smo bili momčad. Nagrada je stigla tijekom penala. Bili smo bolji i mirniji od Atletica, izjavio je Modrić nakon utakmice u Milanu.

Real je poveo u 15. minuti golom Sergia Ramosa na asistenciju Garetha Balea. Atletico je mogao izjednačiti u 48. minuti, no Antoine Grizmann je promašio jedanaesterac. Ipak, Atletico je poravnao golom Yannicka Carrasca u 79. minuti. Do kraja susreta, a potom niti u produžetku nije bilo golova pa je pobjednik dobiven udarcima s bijele točke. Za Real su sva petorica igrača bila precizna, dok je bek Atletica Juanfran pogodio vratnicu u četvrtoj seriji.

Zasluženo smo pobijedili. Žao mi je Atletica, ali sretan sam zbog naše pobjede. Liga prvaka je natjecanje Real Madrida. To je najbolji klub na svijetu i moramo nastaviti ovako. Sretni smo i ponosni, izjavio je hrvatski veznjak koji je osvojio ovo natjecanje i 2014., također protiv Atletica.

Igrači Reala bi se još noćas trebali zrakoplovom vratiti u Madrid, gdje su na trgu Cibeles, u centru grada, tisuće navijača slavile novu europsku krunu.

Veselimo se proslavi trofeja s navijačima. Imali smo tešku sezonu, puno problema, no oni su nam davali podršku i u teškim trenucima. Uspjeli smo osvojiti jedanaesti naslov prvaka Europe i sada je vrijeme za slavlje na trgu Cibeles, rekao je Modrić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...