Nasadi spremni za Zagreb

Tvrtka Nasadi d.o.o. i ove godine se priprema za najveći hortikulturni događaj, a to je 51. međunarodna izložba cvijeća “Floraart”.

Ove godine djelatnici Nasada imali su pune ruke posla, od “Cvijeta Zadra”, splitskog “Praznika cvijeća” početkom svibnja pa i nadolazećeg  “Floraarta”.

Ovogodišnja instalacija pod nazivom “Paška čipka” počinje se postavljati u petak 27. svibnja u parku Bundek. Instalacija će biti veličine 50 m2, a njen prepoznatljivi uzorak   ukrašen s preko 2000 sadnica sezonskog cvijeća.

Strogu forme čipke koja će biti postavljena na podlozi bijelog kamena krasit će cvjetni sklad  begonija u roza, crvenoj i bijeloj boji, te narančastih i žutih tagetesa.

Tvrtka kao dugogodišnji sudionik međunarodne izložbe osvajala je brojne nagrade u kategorijama kreativnog izraza u oblikovanju prostora, te priznanja koja su zasluga djelatnika tvrtke.

Svečano otvorenje međunarodne izložbe “Floraart” održat će se u ponedjeljak 30. svibnja kada će instalacija biti predstavljena javnosti i svim posjetiteljima na Bundeku za vrijeme trajanja izložbe od 30.svibnja – 05. lipnja 2016. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...