Novi meni u šarmantnom bistrou Pašta&svašta

Simpatičan obiteljski bistro Pašta&svašta već se našao na našoj listi preporuka gdje se trebate zaustaviti i isprobati jela koja nude. Njihova specijalnost je svakodnevna svježa proizvodnja domaće tjestenine, što ga izdvaja od ostalih i razlog je stalnog vraćanja gosti. U novoj sezoni odlučili su napraviti zaokret i kreirati novi meni s mladom kulinarskom ekipom, a on se bazira na svježim, domaćim i autohtonim namirnicama.

Pasta&svasta

Na meniju se tako može pronaći domaća srdela u savouru, dagnje na palenti, ali i dagnje s domaćim tagliatellama. Hit su i domaći ravioli punjeni svježom skutom i pancetom u šumskom umaku od miješanih gljiva. Posebno izdvajamo jednu pravu deliciju koja je nastala zbog potražnje i čestog upita gostiju, a to je sporo pečena janjeća podlaktica koja se topi u ustima. Ukusna domaća jela nadopunjuju deserti, a nezaobilazan šećer na kraju je cheesecake serviran na Pašta&svašta način.

Pasta&svasta

Ako vas put ovih dana odvede u Zadar, u ovom šarmantnom bistrou pronaći ćete dobar zalogaj.

Više informacija pronađite na www.pastasvasta.com.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...