Obojene kišne kapi kao vrelo inspiracije Zadranke Božene Bratović Smolić

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić predstavila je novu kolekciju svog brenda. Becha design je namijenjena ženama koje vole modu, ali ju nose na svoj način, ne robuju trendovima, već ih stvaraju, ženama koje uživaju u modnoj igri i osobnost nadograđuju savršenim komadima odjeće.

becha 2

Božena Bratović Smolić iz Zadra, već  je kao dijete pokazivala  ljubav prema modi igrajući se s koncima i materijalom iz mamine stare šivaće mašine. Ostvarila se njezina velika želja, upisala je i završila Srednju školu primijenjenih umjetnosti – Dizajner odjeće, a nakon toga školovala se za stilista i dizajnera interijera.

becha 8

Nova kolekcija inspirirana je proljetnom kišom i cvijećem teksturiranim u čipki i utkanom u boju. Kao veliku inspiraciju dizajnerica ističe Fridu Khalo kojoj se divila od malih nogu:

Frida je oduvijek imala posebno mjesto u mom srcu, moja kći nosi njezino ime, a ja tetovirano njezino lice, cvijeće u prepoznatljivom Frida stilu nose i moji modeli.

Osebujna, prepoznatljiva, unikatna kolekcija spremna je za šetnju gradskim ulicama, a savršen je odabir i za ljetni look te poznate i skrivene destinacije diljem naše obale. Becha je namijenjena ženama koje vole modu, ali ju nose na svoj način, ne robuju trendovima, već ih stvaraju, ženama koje uživaju u modnoj igri i svoju osobnost nadograđuju savršenim komadima odjeće, baš poput ovih perspektivne i mlade zadarske dizajnerice. Neobični krojevi i detalji, kreacije koje nose umjetnički štih uz prelijepu estetiku, topli dani rezervirani su za domaći Becha design za koji vjerujemo da je tek na početku priče o uspjehu koji uz talent, veliku strast i pozitivnu pokretačku snagu sigurno neće izostati.

becha 6

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...