nakon odrađenih 15 treninga obuke

PK Zadar dobio je 30 novih superjunaka

Promo/PR
Tamni način

Plivački klub „Zadar“ nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 30 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača kroz travanj i svibanj vodili su treneri Ivan Karavida, Željko Olujić i Lana Sigurin. U obuci su sudjelovali: Jakov Batur, Matej Batur, Magdalena Bilaver, Petar Bušić, Paula Čirjak, Mare Gregov, Ema Grozdanić, Mihael Gulan, Toni Jokić, Vito Jokić, Toma Kamber, Iva Kapljić, Cvita Knežević, Toma Kolić, Lucas Kuštera, Lorando Lokas, Nea Milinković, Roko Mrkić, Benedikt Nimac, Dora Perica,  Tonka Plavčić, Patrik Samardžija, Šimun Sikirić, Jakov  Sorić, Tino Šarić, Dominik Šatalić, Duje Škulić, Sara Valčić, Karlo Vidučić i Iva Župan.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač – junak svoje plaže! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.

Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar“. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na [email protected] i [email protected] U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik.

Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača P.K. Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

Ostavi komentar koristeći Facebook