Poziv braniteljima na definiranje socijalnog programa

Podružnica Sindikata umirovljenika za hrvatske branitelje Zadarske županije,okuplja branitelje koji se žele založiti na brze i uspješnije intregrirano rješavanje brojnih problema branitelja u Županiji, a osobito na definiranju socijalnog programa.

Parcelirano djelovanje braniteljskih udruga nije se pokazalo efikasnim, te stoga Podružnica SUH-a za hrvatske branitelje poziva sve zainteresirane da dođu u sjedište Sindikata u C.F.BIANCHIJA br. 2, svaki ponedjeljak, srijedu i petak od 09 do 12 sati.

– Odaberimo integrirani pristup u pokušaju poticanja zapošljavanja branitelja, osnivanja zadruga i obiteljskih gospodarstava, ali i dnevnih boravaka za branitelje u socijalnoj potrebi. Nazovite kontakt telefon: 099 678 0778., kažu u SSSH.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...