Poziv na mobilizaciju: “Neće nas vrijeđati čovjek koji se za muda držao u Jazinama!”

Iako je Zadar na Višnjiku pobijedio Cibonu sa 73:70 navijačima je ovaj derbi ostavio gorak okus.

Žestok prekršaj kapetana Cibone Marina Rozića koji je ispod koša tolikom snagom udario našeg Lovru Bašića da mu je krvarila glava, stvorio je dodatan jaz između igrača i navijača dva suparnička kluba.

Nakon poraza trener Vukova Damir Mulaomerović poludio je zbog navijanja zadarskih navijača, poručivši “Jebala vas ovakva publika!”…

Da sportsko srce Tornadovaca nitko neće ponižavati dokaz je u pozivu koji se širi društvenim mrežama, u kojemu se svi Zadrani, bez obzira u kojem dijelu Hrvatske živjeli, pozivaju na “mobilizaciju” u srijedu. Inicijativa je krenula od Kluba zadarskih studenata u Zagrebu.

Igramo protiv kluba kojeg vodi “trener” koji je javno izvriđa sve navijače Zadra i Grad Zadar i koji je svojevremeno u Jazinama držeći se za muda provocirao navijače. Igramo utakmicu za finale i bilo bi lipo kad bi se svi mi simpatizeri i navijači, oni koji dugo nisu bili na gostovanju i oni koji redovno idu i stariji i mlađi mobilizirali i krenuli u Zagreb u velikom broju. Također naši studenti iz Zagreba su najavili dolazak u velikom broju. Ovi momci sa slike su ove sezone dali veliku podršku Zadru u Tornju i nadglasali cilu dvoranu. Nadamo se da će tako biti i ovaj put, ali u još većem broju! Zajebite sve, zajebite školu, faks itd, odvojite jedno popodne samo za Zadar! Nema opravdanja, sad ili nikad!I STARO I MLADO, SVI U ZAGREB! U INAT SVIMA!!! Sheraj, pozovi prijatelje, ajmooo!!!, napisali su.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...