Predložite program za 10. Burnumske ide

Javna ustanova “Nacionalni park Krka” objavila je danas Javni poziv za predlaganje programa 10. Burnumskih ida, manifestacije koja će se održati 13. kolovoza 2016.

– Tema manifestacije “Burnumske ide” je antičko doba. Kako bi osigurali kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, te zabavne sadržaje u sklopu zabavnog programa, koji je u interesu za  Javnu ustanovu “Nacionalni park Krka”, kao i u cilju obogaćivanja turističke ponude tijekom ljetne sezone upućuje se ovaj Javni poziv potencijalnim predlagateljima, kažu iz NP “Krka”.

Cilj manifestacije je promocija lokaliteta Burnum te edukacija lokalnog stanovništva i posjetitelja o važnosti očuvanja arheološkog nalazišta u Burnumu.

Pravo podnošenja prijava na ovaj Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, kulturno-umjetničke organizacije i/ili drugi predlagatelji, koji mogu jamčiti da će osigurati izvođenje ponuđenog programa prema pravilima struke, što će se utvrditi pojedinačnim ugovorima. Prijave s obrazloženim prijedlogom programa dostavljaju se elektroničkom poštom, na adresu: [email protected] ili preporučenom pošiljkom poštom na adresu: Trg Ivana Pavla II. br. 5., 22000 Šibenik.

Dodatne informacije kao i obrasci za prijavu nalaze se na http://www.npkrka.hr/clanci/ javni-poziv-za-predlaganje- programa-x-burnumskih-ida- 2016/215.html.

Rok dostave projektnih programa je 31. svibnja 2016.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...