Radionica: “Istakni se i osvoji poslodavca!”

Udruga za ivannastavne i izvanškolske aktivnosti – CINAZ u sklopu programa „Klub mladih KLOOZ“ organizira zanimljivu radionicu o pisanju životopisa i uspješnom predstavljanju poslodavcima.

Kvalitetno napisan životopis i molba su prvi korak u aktivnom traženju posla. Na radionici ćete naučiti kako prikazati svoje obrazovanje, radno iskustvo i sposobnosti na jednostavan i učinkovit način. Radionica se sastoji od prezentacije (temeljna načela pisanja životopisa i zamolbe) i praktičnog dijela u kojem će sudionici sami izraditi svoj životopis i molbu uz stručnu podršku.

Radionicu vodi stručni savjetnik u CISOK centru Zadar, Vedran Mijolović. Radionica će se održati u srijedu 11.5. 2016 u 18h u klubu mladih KLOOZ (Trg Petra Zoranića 1, Providurova palača) a predviđeno trajanje radionice je 2h. Svi zainteresirani se mogu prijaviti do 10.5.2016 do 17h na email: [email protected] s osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, email adresa i telefonski kontakt) ili osobnim dolaskom u Udrugu CINAZ.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...