Riječanka ogorčena na Stjepana Jurasa: Već dvije godine čekam povrat 800 kuna za kupljene karte!

Prošlo je točno dvije godine otkako je Zadar na međunarodnoj hard rock glazbenoj sceni upisan na crnu kartu zbog neodgovorne organizacije Underwall festivala.

Poznata imena metal i punk glazbe – od Sepulture do Anti Nowhere Leaguea – obećavala su mnogo. Ljubitelji žestokog zvuka iz regije, ali i šire dali su posljednju šansu Zadru koji je već brojio nekoliko neuspjelih pokušaja organizacije velikih metal happeninga.

Nažalost, i ovoga puta u organizaciji Full Metal Servicea Zadranina Stjepana Jurasa, sve se preko noći pretvorilo u fijasko. Nastupi su se iz sata u sat otkazivali preko službene stranice, posjetitelji kao i članovi bendova kojima nisu plaćeni ni honorari ni smještaj ni put, pakirali su kufere i napuštali Zadar…

Neodgovorno prema ugledu grada, ali i posjetiteljima koji do danas, unatoč obećanju, nisu dobili povrat ne tako malog novca za ulaznice. Riječanka Tina Bebić obratila nam se ogorčena, kazavši kako već dvije godine kontaktira Eventim, agenciju preko koje je za sebe i momka kupila ulaznice za Underwall u iznosu 800 kuna.

Kupili smo dvije karte, rečeno nam je da se predbilježimo u Eventim za vraćanje novca nakon što je sve propalo te da će nam se javiti ako se što riješi. No, nikad nije. Na internetu su potom napisali da je isključivo odgovoran Stjepan Juras, kaže sugovornica.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...