Seks-studija na muškarcima: Ovo oni najviše vole!

Oko 34 posto muškaraca u ozbiljnoj vezi ili braku barem su jednom prevarili svoju partnericu, otkriva online anketa američke tvrtke Beta istraživanja na 522 muškarca u dobi od 21. do 59. godina. Anketa pokazuje da su oženjeni muškaraca zadovoljniji svojim seksualnim životom, a 70 posto njih smatra da je moguće biti vjeran u braku.

Oko 22 posto muškaraca od anketiranih imalo je 20 ili više seksualnih partnera tijekom života, 35 posto njih je imalo od dvije do osam partnerica, a 14 postomuškaraca imalo je neki oblik seksualnog susreta s drugim muškarcem.

Najvažnije im je lice

Samo 24 posto muškaraca izjavilo je da preferira velike grudi kod partnerice, a više od toga ih zanima izgled njenog lica, potom stražnjica i noge.

Vole da je ona gore

Više od polovice anketiranih obožava pružati oralni seks svojoj partnerici. Oko 25 posto njih to voli ali u malim dozama, dok oko 10 posto muškaraca ne voli takvu vrstu seksualne aktivnosti. Najdraža poza za 35 posto muškaraca je tzv.”kaubojka” u kojoj je žena gore i vodi igru, a potom slijede misionarska poza i “doggy style”.

Sigurnost u seksu

Što se tiče prvog seksa s novom partnericom, muškarce se četiri puta više od žena opterećuju svojom izvedbom nego rizikom od spolne bolesti ili HIV-a. Tek 34 posto muškaraca redovito koristi kondom, piše Express.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...