Sonus festival pokreće clubbing program u Zadru; Premijera – ovoga petka u Podroomu!

Sonus festival pokreće program Sonus clubbinga koji će se prvi put održati ovaj petak, 20. svibnja u zadarskom klubu PodRoom. Na prvom izdanju Sonus clubbinga u Zadru nastupit će legenda njemačke scene – Tobi Neumann, Splićanin s internacionalnom karijerom – Mariano Mateljan te domaća podrška iz Zadra – Josip Milković.

Povodom eventa koji otvara Sonus party sezonu, popričali smo s Marianom Mateljanom.

Mariano je producent i DJ koji se elektronskom glazbom bavi od svoje 17 godine. Iako u samim početcima njegovog DJinga lokalna publika nije imala veliki interes za takvu vrstu zvuka, situacija se kroz koju godinu bitno promijenila. Mariano sad već nakon skoro deset godina puni klubove i to ne samo u Hrvatskoj, već i u legendarnim klubovima kao što su Club Der Visionare u Berlinu, Fabric u Londonu, Sankeys Ibiza na Ibizi i drugima. Kada je riječ o glazbi, Mariano ne voli klasifikacije, ali u svom izričaju putuje od housea do techna. Njegova se produkcija izdaje na labelovima kao što su Gilesku Records, Soy Asylum i InFuse.

Mariano se može pohvaliti i velikom podrškom poznatih imena elektronske scene kao što je tINI

Inače, Mariano uz Madezha stoji iza sad već poznatog splitskog party brenda Cruise koji treću sezonu zaredom dovodi imena kao što su Archie Hamilton, Dana Ruh, DeWalta.

Mariano je od samih početaka dio Sonus festivala, gdje iz godinu u godinu iznenađuje svojim setovima i selekcijom glazbe. Marianov prošlogodišnji nastup na Sonus festival Fuse afteru, gdje je pult dijelio s Gutijem, Enzom Siragusom i Seb Zitom ostao je u sjećanju brojnim gostima.

Pogledajte dio atmosfere sa After hour Sonus 2014. kad je Mariano nastupio s Dorianom Paićem i Meatom.

U susret prvom Sonus Clubbing eventu u Zadru, pitali smo Mariana tri ekspresna pitanja.

Q: Kad nisi u studiju, gdje najviše voliš trošiti svoju energiju?

M: Svaki trenutak koji imam, zaista najviše provodim u studiju. To je baš nešto što me u potpunosti ispunjava. Pauzu volim odraditi tako da se prebacim u kuhinju i slažem ukusnu klopu za koga god se nađe u blizini J U zadnje vrijeme sve više vremena provodim i istraživajući razne recepte, pa mogu reći da se tako najbolje relaksiram.

Q: Koja ti je najdraža stvar koja je izašla iz tvog studija?

Iskreno, najdraža još nije ni izašla. Hahah. Ali sve je u pripremi i definitivno ćete moći osjetiti zašto ju tako volim.

Q: Kakvi su tvoji planovi za ljeto?

Ovo će zasigurno biti jedno od najluđih ljeta do sada. Cruise sezona je gotova, ali spremamo neka ljetna iznenađenja, svirati ću u Club Der Visionareu, gdje se uvijek tako rado vraćam. Letim i za Cipar, čuo sam da je klub totalna fantazija. Fuse slavi 5 godina i tom se partiju posebno veselim. Između tih nastupa svirati ću za Sonus Clubbing u Zadru i ljeto će se propisno zaključiti, kao svake godine do sada na Sonus Festivalu.

Pridružite nam se ovaj petak, 20.05. u Zadru u klubu PodRoom i priključite Sonus clubbing Facebook eventu (http://bit.ly/1QXsph0). Vrijeme je da se oprostimo od zime jednim pravim underground partijem i otvorimo dugo toplo ljeto koje je pred nama.

Sve novosti vezane za Sonus festival i Sonus clubbing pratite na…

Web site: http://sonus-festival.eu/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...