Udruga Franak – Dani otvorenih vrata i u Zadru

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Udruga Franak se priključuje ovoj manifestaciji, te u tom smislu organizira događanje pod nazivom „Pravni i ekonomski savjeti korisnicima financijskih i kreditnih usluga i proizvoda“. Svi zainteresirani posjetitelji moći će se upoznati s radom udruge, aktivnostima koje udruge provodi te ciljevima koje želi postići. Udruga Franak poziva sve sadašnje i buduće korisnike kreditnih usluga i proizvoda da se informiraju o svojim pravima i da iskoriste korisne savjete rijednih volontera udruge. Također, svi korisnici zaduženi kod kreditnih institucija, koji su ugovorili kredit s promjenjivim kamatnim stopama, u razdoblju od 2003. – 2010. god., mogu ponijeti svoje ugovore o kreditu zajedno s promjenama kamatnih stopa, te odmah saznati koje mogućnosti imaju ukoliko se promjene kamatnih stopa pokažu nezakonite. Udruga Franak poziva sve posjetitelje da se pridruže radu udruge i pomaganju drugima te upoznaju prednosti i čari volontiranja.

U periodu od 23. do 25.svibnja, Udruga Franak će obilježiti Dane otvorenih vrata u Zagrebu, Splitu, Karlovcu, Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški, a u Zadru će biti u srijedu 25. svibnja na adresi Medulićeva 2 (Trg 5 bunara) od 18 do 19 sati. Dođite i podržite ovu manifestaciju, poručuju iz Udruge.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...