Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari predstavlja svoj program

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te da se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Udruga za ruralni razvoj Ravni kotari i ove godine aktivno će sudjelovati na Danima otvorenih vrata udruga u periodu od 23. do 25. svibnja 2016.

Program: Od 23. do 25 svibnja.2016 otvorena vrata udruge od 10 do 19 sati.

23. svibnja 2016. – U navedenom periodu možete doći do prostorija udruge Šibenska 4c i informirati se o radu Udruge za ruralni razvoj Ravni kotari i o tome što udruga može napraviti za Vas.

24. svibnja 2016. – S početkom u 17.30 sati okrugli stol na temu” Ruralni turizam mogućnosti i perspektive razvoja na području Ravnih kotara”, panelisti : Vlado Rapan, Marta Pintur, Anita Beljo i Anita Salama.

25. svibnja 2016. – U 17. 30 sati u suradnji s udrugom senzorskih analitičara maslinovog ulja Olea Zadar organiziramo radionicu „ Osnove kušanja malinovog ulja”, kroz koju ćete upoznati postupke u proizvodnji ulja koji dovode do pojava mana u ulju i naučiti kako prepoznati i izbjegavati loša ulja.

Zbog ograničenih kapaciteta prostorija radionica je ograničena pa se zainteresirani trebaju prijaviti na mail:[email protected] ili na telefon 233-170.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...