Umirovljenici mislili da se na kolodvoru nešto dijeli pa zabunom otputovali u Njemačku!

Na istoku Hrvatske već neko vrijeme vlada kaos, stotine mladih napušta “Lijepu Našu”, a zbog gužve neki su shvatili da se nešto dijeli besplatno pa su sasvim slučajno otputovali – za Njemačku.

Vidjevši brojne kolone mladih ljudi, stvorili su se tračevi medu starijom populacijom da se nešto dijeli na Autobusnom kolodvoru u Osijeku te su odlučili i sami pohrliti među mnoštvo. Ni ne sluteći sto ih čeka, kao i svi ostali sjeli su u autobuse očekujući besplatnu porciju graha ili pak kemijsku olovku s logotipom neke političke stranke, no na kraju su umjesto ručka i raznih promidžbenih materijala dobili skupi put u Njemačku. Razumljivo, mnogi umirovljenici su bili ljuti i razočarani.

Čuo sam da se nešto dijeli pa sam došao vidjeti što je to, mislio sam da ću dobiti nešto besplatno za jesti kad ono – vrata se zatvorila i mi krenuli za Njemačku. Vrag odnio tračeve, ‘ko će sad platiti povratak u Hrvatsku, kazao nam je 97-godišnji i za svoje godine iznimno vitalni Mirko.

Čini se kako neki put ipak ne treba slušati tračeve i uzeti sve sto je besplatno. Ove umirovljenike to je koštalo novaca radi čega neki nakon ove situacije ne znaju kako će spojiti kraj s krajem do mjeseca lipnja.

* Članak je objavljen u rubrici “Ponoćni dnevnik” koja je namijenjena isključivo satiričkoj zabavi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...