Cestitka_Uskrs

WhatsApp pripremio veliku novost za svoje korisnike

WhatsApp je započeo svoj život kao aplikacija za dopisivanje na smartphoneima te je kao takav stekao najveću popularnost. No prošle godine u rad je puštena i internet (web) verzija koja nije donijela mnogo toga novog jer je bila usko vezana za smartphone. Ipak, uskoro bi se stvari trebale promijenit.

Naime, da se u WhatsAppu radi na desktop verziji sugeriraju forografije koje su procurile na internet i njime se proširile brzinom munje.

Fotografije koje su procurile prikazuju dijelove prijevoda teksta desktop aplikacije na različite jezike. Ovo naravno nije službeni dokaz da će desktop verzija zaživjeti, ali sigurno je naznaka u kojem pravcu se razvija ovaj popularni servis za dopisivanje.

Aplikacije za dopisivanje stekle su veliku popularnost proteklih godina. Mnoge od njih imaju desktop verzije što znači da ih korisnici mogu koristiti nevezano za smartphone.

WhatsApp je u posljednje vrijeme davao signale da bi mogao krenuti u tom pravcu, ali da to još nije učinjeno zbog njihove brige za sigurnost tj. enkripciju poruka koje se šalju preko njihovih aplikacija, piše Independent.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...