Zadar domaćin drugog kola 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju

U Donatovom gradu po peti će se puta okupiti najbolji roštilj – majstori Dalmacije. U subotu 21. svibnja na zadarskoj Rivi uz cjelodnevni program koji počinje u 14 sati šest će se ekipa boriti za ulazak u finale Zlatnog ćevapa, dok će posjetitelji i navijači moći uživati u besplatnom koncertu i brojnim nagradnim igrama, kao i u svježe pripremljenim PIK delicijama s roštilja po  promotivnim cijenama.

Svoje vilice ukrstit će Pajdaši Ivice Vuralije iz Benkovca, Gušti Zagore Ivice Šege-Leke iz Kaštela, zadarski Tim Pajdo Jakova Gospića, La famiglia Ivana Šimića iz Velike Gorice (jedini predstavnici brojnih dalmatinskih vikendaša), 4 duje u briškuli Dražena Botice iz Gornjeg Karina te legendarni Berekini Mladena Šarea dobro poznati domaćoj publici po brojnim kulinarskim majstorijama. Svi zajedno dokazat će domaćoj kulinarskoj sceni da Dalmatinci nisu samo vješti u gradelama, nego da se i odlično snalaze u grilanju mesa.

Prvenstvo u rostiljanju PIX D.S.

No samo jedan od njih bit će najbolji u pripremi ćevapčića, vratine, kobasica, junetine i ražnjića na žaru, a o pobjedniku će i ovaj puta odlučivati tročlani gastro sud. Dodatno jamstvo nezaboravnom subotnjem druženju je i voditelj Frano Ridjan.

Veselo druženje za sve uzraste potrajat će do večernjih sati kada ćemo saznati tko će predstavljati Dalmaciju na finalu 5. jubilarnog Zlatnog ćevapa, koje će se održati 18. lipnja na zagrebačkom Jarunu. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, jer što nas je više, to će nam biti bolje.

5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku partnera: Dacia, Karlovačko, Permetal, Kisko, Jamnica, Vina Belje, Zvijezda, President, Kotanyi, Fridrih, Iskon, Delimano, Grilloza i Kulinarsko studio Majstor kuhar. Zahvaljujući njima, sve namirnice, okrjepa i oprema osigurani su za natjecatelje.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici natjecanja, kao i na Facebook stranici Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...