Završila studij u Zadru, počela raditi, a onda joj je teška bolest ugrozila život – pomozimo Marini!

Marina Živković dolazi iz Rasilne, mjesta u samoj blizini Zadarske županije, bivša je studentica Sveučilišta u Zadru koja je 2014. godine ovdje diplomirala sestrinstvo i ubrzo pronašla posao u Općoj bolnici Šibenik. Stvari su naizgled išle po planu za 24-godišnju djevojku dok joj se jednoga dana teška bolest nije prikrala u život i ugrozila ga.

Gotovo preko noći Marina je izgubila sposobnost normalno hodati, a pamćenje joj je oslabilo i počela je zaboravljati. Trpjela je užasne bolove bez jasnog saznanja što joj se događa, bez jasnih odgovora u svojoj zemlji. Ipak, odlazak u Njemačku dao joj je potvrdu bolesti i tešku dijagnozu – Marina boluje od kronične lajmske bolesti.

Ipak, dijagnoza je bila i korak naprijed i korak natrag za mladu djevojku, budući da je liječenje bolesti izrazito skupo te se prema njezinim riječima Marina i njezina obitelj na lijekove potrošili tisuće i tisuće eura, a do konačnog ozdravljenja trebat će joj još barem 30 tisuća eura – novac koji je za nju izrazito teško prikupiti.

Ako želite pomoći Marini Živković da nastavi normalan život i dođe do ozdravljenja, uplatu možete izvršiti koristeći sljedeće podatke.

Marina Živković
Splitska banka
HR7123300033243535059

Za sad, pogledajte sljedeći video, posjetite ovu stranicu na Facebooku i doznajte više o tome što našu bivšu zadarsku kolegicu muči te kako napreduje misija prikupljanja novca za njeno ozdravljenje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...