Zbog ove tri stvari stvaraju se masne naslage na trbuhu

Masne naslage na trbuhu su opasne za zdravlje, ponajviše od svih, a nisu baš ni pretjerano estetske, pa bez obzira koji od ova dva razloga smatrate dobrim za početak skidanja istih – napravite to što prije.

Kako biste postigli koliko-toliko ravan trbuh, prva stvar koju morate napraviti jest izbjegavati ove tri stvari u prehrani, jer one najučinkovitije talože masti na trbuhu

Gazirana pića – vjerovali ili ne, dovoljna je jedna do dvije čaše gaziranog pića dnevno da se masnoće oko struka nakupljaju čak pet puta brže. Uz to, goleme količine šećera u tim napitcima uzrokuju želju za hranom, a hrana želju za pićem … jasno vam je kud to vodi.

Rafinirani šećer – tu imate puno više posla, jer šećer se uspješno skriva u velikom broju namirnica, no za početak će biti dovoljno izbjegavati one najočitije – kekse, kolače i ostale slatkiše, zatim raznorazne kupovne preljeve i sličnu hranu.

Sir – da, sir … znamo da će to mnogima teško pasti, no kupovni sirevi rijetko su dobri za vas, naročito oni jeftini jer se zapravo radi o mješavinama prepunim zasićenih masti koje se dokazano lijepe oko trbuha.

Eto, pokušajte dva tjedna izbaciti navedene namirnice iz prehrane, rezultati će biti kao da ste bili na dijeti!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...