“Živim život bez nasilja” sutra u Privlaci

Sutra 24. svibnja 2016. godine, u Osnovnoj školi Privlaka, u sklopu zajedničkog preventivnog projekta Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa pod nazivom „Živim život bez nasilja“, koji je usmjeren na sprječavanje nasilja prema ženama, nasilja u obitelji, nasilja među mladima te na izgradnju kulture nenasilja i tolerancije, održati će se  aktivnosti predviđene prvom i drugom komponentom projekta prema slijedećem programu:

9:35 – 10:20 Interaktivna radionica u Osnovnoj školi Privlaka u Privlaci, Ulica Ivana Pavla II, na temu nenasilja i tolerancije namijenjena učenicima sedmih razreda. U provedbi radionice sudjelovati će policijski službenici za prevenciju ureda načelnika PU zadarske i predstavnici  nevladine organizacije Status M“

10:25 – 10:55  Izjave za  medije u prostorijama Osnovne škole Privlaka

11:00 – 11:20 Aktivnosti učenika, nastavnika i stručnih suradnika

11:20 – 12:20 Predstava „Nasilje, za nasilje nema opravdanja“ u režiji Zijaha Sokolovića.

Projekt „Živim život bez nasilja“ provodi se od 2010. godine, uz potporu Programa Ujedinjenih naroda za razvoj,  a osvojio je „Europsku nagradu za prevenciju kriminaliteta“, kao najbolji projekt primarne prevencije u Europskoj uniji u 2013. godini.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...