8 znakova da vi i vaš partner trebate detox od društvenih mreža

Polako odložite mobitel na stol i odmaknite se od njega.

1. Lajkate si sve objave i to prvi.

2. Dok jedan pokušava ispričati kakav je loš dan imao te dobiti koju toplu riječ utjehe, onaj drugi pregledava notifikacije na Facebooku.

3. Počeli ste birati mjesta za izlaske, ne prema onome što volite, nego prema onome što bi dobilo više lajkova na Instagramu, kada objavite sliku.

4. Kada ste zajedno, sve manje pričate, a sve više pregledavate što rade vaši virtualni prijatelji.

5. Postali ste ljubomorni na druge parove, jer mislite kako su njihovi životi puno uzbudljiviji od vaših te kako je njima zabavnije.

6. Bolje znate što se događa u životima drugih ljudi, nego u partnerovom.

7. Ponekad znate objaviti i po nekoliko zajedničkih slika, zbog čega su vas ljudi počeli brisati, jer ne mogu to više podnijeti.

8. Kada izađete s prijateljima, oni vam otvoreno govore kako bi trebali smanjiti doživljaje na društvenim mrežama, jer će vas i oni izbrisati.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...