„Dani sporta i glazbe Novigrad”; besplatni koncerti Zaratino banda i TBF-a

Sljedeći vikend započinje tradicionalna manifestacija „Dani sporta i glazbe Novigrad” koja će i ove godine okupiti eminentne hrvatske glazbenike, sportaše, predstavnike medija i sve željne dobre zabave. Na rivi će obje večeri biti organizirani besplatni koncerti – u petak 24. lipnja posjetitelje će zabavljati popularni „Zaratino band”, dok u subotu 25. lipnja feštu do zore garantira „TBF”! Novigradskom rivom odzvanjati će hitovi poput „Uvik kontra”, „Fantastična”, „Dogodila se ljubav”, „Smak svita”, „Moj veseljko”, „Nostalgična” „Ispod škura”, „U vitar riči”, „Barka”, a vesela i opuštena atmosfera zasigurno će potrajati do kasno u noć.

Uz koncerte popularnih glazbenika, manifestacija nudi i svoj sportski program – tradicionalni košarkaški turnir trojki („basket”).

U Novigradu dalmatinskom, kojeg mnogi smatraju jednim od najromantičnijih turističkih destinacija na Jadranu, moći ćete također uživati u autohtonim gastronomskim delicijama, sportskim aktivnostima, kupanju i sunčanju, šetnji podno gradskih zidina, razgledavanju povijesnih znamenitosti, crkava i muzeja ili jednostavno upijati ljepotu čudesnog novigradskog mora.

Ove godine, kao i prethodnih, cilj ovog događanja je prikupljanje sredstava koja će se utrošiti za uređenje nogometnog igrališta NK NOŠK, kupovinu sportske opreme za najmlađe uzraste NK NOŠK-a te promicanje turističke ponude Novigrada.

Svi programi oba dana su za posjetitelje besplatni, a odličan provod u prekrasnom Novigradu zagarantiran. Uostalom svjedoci dobre zabave i opuštene atmosfere su svi oni koji su proteklih godina prisustvovali koncertima Tomislava Bralića i klape Intrade, Giuliana, TS Begina, Ivane Banfić, Minee i Zaratino banda.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...