Facebook Messenger mijenja izgled, evo što je novo

Redizajnom Facebook u svojoj mobilnoj aplikaciji za brbljanje želi ponuditi više od pukog popisa nedavnih razgovora.

Facebookov Messenger zadržat će popis razgovora pri vrhu zaslona, no ispod njih će dodati nove rubrike u kojima će prikazati vaše omiljene kontakte, rođendane prijatelja i dio nazvan Active Now, u kojem ćete vidjeti tko je trenutno online (uz pomoć već poznate zelene točke) te poveznica See All, koja će pokazati tko je sve dostupan za brbljanje.

Rubrika Favorites obavijestit će vas s kime razmjenjujete najviše poruka i poslužiti kao brži način za počinjanje razgovora s tim prijateljima.

Do novih značajki u aplikaciji moći ćete doći pritisnete li novo dugme Home, postavljeno lijevo od Calls, Groups, People i Me u navigaciji pri dnu. Jednom kad nam postanu dostupne, naravno, prenosi Tportal.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...