Fešta sv. Ivana Krstitelja na Stanovima; prikupljeno 4 930 kuna za liječenje mlade Tee Kokić

Fešta sv. Ivana Krstitelja koja je održana u petak 24. lipnja u ulici sv. Vinka Paulskog okupila je zaljubljenike u dobru zabavu i sport, a cijela priča imala je i humanitarnu notu.

U organizaciji HPD Zavrata održan je II. memorijalni turnir „Marin Vujević Zrile“ u basketu i boćama koji je okupio po 9 ekipa. Ekipa „Škabrnje“ obranila je naslov najboljih u basketu, dok je na zogu lovorike pobrala kvartovska ekipa „Dagala“ u sastavu Brešan, Braco i Sorić.

Pikado klub Jazine II, koji su pružili potporu cijeloj manifestaciji, organizirao je i turnir u pikadu u kojem je najbolji bio Nino Barić. Dodijeljeni su i pehari uz zvukove motora, a nagrađenima nimalo nije smetala veličanstvena bakljada koja je poslužila kao vatrena kulisa.

Nakon sporta na red je došla glazba. Okupljene je na početku zagrijao bend Noturno uz zvukove domaćeg i stranog rocka , a nakon njih na binu se popela grupa Kanela koja je energičnom svirkom rasplesala igralište. Moto fešte u Bude Borjana i ove godine je „Ako ne možemo pomoći sebi, možemo drugima“ tako da je cijeli prihod uplaćen za liječenje mlade Tee Kokić. Ukupno je uplaćeno 4 930 kuna.

Organizatori se zahvaljuju svima koji su i ove godine na bio koji način pridonijeli veličanstvenoj atmosferi. Posebna hvala i sponzorima „Roto pića“, „Maraska“, “Pekara Foša“ „Novi radio“, „Santa“, „Decathlon“, Frizerski studio „Goga“, „Moda In“ „Planinarski dom Paklenica“ i Plesna udruga Nimeta.

Ovom prilikom, HPD Zavrata poziva sve one koji su poznavali našeg prerano preminulog prijatelja i planinara Dulu u subotu 2. srpnja 2016. u 19 h na prigodno druženje i boćanje na igralištu u Bude Borjana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...