Glumci koji su zaista bili pijani za vrijeme snimanja slavnih filmova

Neki holivudski glumci ionako vole zaviriti u čašicu, dok drugi u njoj traže spas za snimanje škakljivih scena.

Pogledajte kome je sve alkohol pomogao na setu!

Margot Robbie na snimanju filma “Wolf of Wall Street”

Mnoge žene sanjaju o zagrljaju zavodnika Leonarda DiCapria, no za zanosnu Margot Robbie scene sexa s poznatim glumcem predstavljale su prave muke. Kako bi uspjela snimiti prvu scenu sexa s Leom, morala je popiti tri čašice tekile u 9 ujutro, što je i sama kasnije priznala medijima.

Mila Kunis i Natalie Portman na snimanju filma “Black Swan”

U ovom napetom filmu dvije slavne ljepotice glume opake suparnice, ali i ljubavnice. Direktor filma, Darren Aronofsky novinarima je svojevremeno otkrio kako su djevojke prije scena sexa pile tekilu jer su bile jako nervozne. Natalie Portman kasnije je opovrgnula njegovu izjavu tvrdeći da je to potpuna besmislica.

Nicolas Cageu na snimanju filma “Leaving Las Vegas”

Slavni glumac u ovom filmu glumi samodestruktivnog pijanca, za što je dobio i Oscara. Cage se potpuno posvetio ovoj ulozi pa se prije snimanja znao napiti i snimati, a zatim proučavati vlastite pokrete i način govora u pijanom stanju.

Neve Campbell, Matt Dillon i Denise Richards u filmu “Wild Things”

Ovaj erotski triler iz 1998. godine pun je scena sexa i nasilja, a scena po kojoj ga svi pamte je ona u kojoj se Denise i Neve upuštaju u ménage à trois. U filmu Neve Campbell žstro poteže iz boce šampanjca, a svjedoci sa snimanja otkrili su kako se svo troje glumaca moralo napiti kako bi se opustili i snimili ovu scenu.

Shia LaBeouf na snimanju filma “Lawless”

Kako bi se uživio u ulogu, Shia je često pijan snimao scene iz ovog filma. Njegovo pijano i agresivno ponašanje živciralo je njegove kolege, a pogotovo Miju Wasikovsku, koja je trebala glumiti da je zaljubljena u njega pa su se stalno žalili, što Shiu nije pretjerano diralo.

Billy Bob Thorton na snimanju filma “Bad Santa”

Čudi li vas ovo uopće? Ovaj mračni božićni film prati zgode i nezgode pijanca koji glumi Djeda Božićnjaka u lokalnom supermarketu, što je glumac prihvatio kao odličnu izliku da bude pijan na poslu dok glumi pijanca na poslu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...