Karamarko se obraća u 17:30, HDZ-ovci uznemireni: “Ovo je kaos!”

Nakon press konferencije premijera Tihomira Oreškovića koja je zastupnike zatekla prilikom glasovanja u Saboru, većina HDZ-ovih zastupnika nije željela odgovarati na novinarska pitanja. Ipak neki su jasno rekli što misle.

Molbu premijera Oreškovića da se Tomislav Karamarko i Božo Petrov povuku iz Vlade nisu htjeli komentirati ni Ivan Šuker, Petar Škorić, dok je Franjo Lucić poručio: ”To je želja predsjednika Vlade. Ja imam svoje mišljenje.’

HDZ-ov Goran Marić bio je jasniji. ‘Po mišljenju premijera oni moraju otići. Po mom mišljenju premijer Orešković treba dati ostavku’, rekao je Marić.

Svoje mišljenje dao je i Gordan Jandroković. ‘Ovdje se radi o političkom kaosu koji zaista treba završiti što je prije moguće. Ovo više ne izgleda ozbiljno i treba razmišljati zaista o doborobiti ove države i dobrobiti građana i zaista bi bilo dobro da ovo sve što prije završi’, rekao je Jandroković.

Da Karamarko ne bi trebao dati ostavku smatra Goran Dodig iz HDKS, dok Mostov Juro Martinović nije želio ništa komentirati.

Prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko za kasnije je najavio obraćanje javnosti.17:30 najavio je press konferenciju u Središnjici stranke.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...