Klub s Ugljana: “Svi ste objavili da nam krumpiri rastu kraj igrališta, a ni riječi o našim nogometašima!”

Nogometni klub Sveti Mihovil iz Sutomišćice, mjestašca na istočnoj obali otoka Ugljana, ovih dana dobio je publicitet kakav nije u svojoj 66-godišnjoj povijesti i to zbog par gredica krumpira koje je netko zasadio na njihovom igralištu!

– Naše igralište osim za nogomet služi i za poljoprivredu. Molimo onoga koji je posadio krumpire da ih i pobere jer sutra imamo dvije utakmice, objavio je klub na svojoj Facebook stranici prije nekoliko dana.

No kako priča više spada u poljoprivrednu domenu, nego onu sportsku, članovi kluba javili su se i zamolili da netko napiše riječ, dvije i o nogometu na otocima Ugljanu i Pašmanu. Index im je odlučio ispuniti tu želju.

– Nakon što smo radi naše komične objave na našem profilu završili na mnogim nogometnim portalima s nekoliko tisuća pregleda, danas je naše igralište završilo i u novinama!

– I sve je to u redu, šala je uvijek dobrodošla! Jedino bi možda voljeli da je još neko uz te famozne krumpire dodao još neku rečenicu da smo mi klub koji je dao Marina Tomasova, Šimu Gregova i Tonija Kolegu i kako trenutačno okupljamo oko 100 djece na prostoru dva otoka Ugljana i Pašmana! Također se moglo i dodati da već godinama ne nastupamo sa kadetima, juniorima i seniorima radi neadekvatnog igrališta, te da se djeca sa otoka u 14-toj godini ostavljaju nogometa, napisali su iz Sv Mihovila na Facebooku.

Nažalost, taj dio priče nije tako veseo kao onaj o krumpirima, ali najvažnije je da je “Afera krumpiri” dobila sretan završetak.

– Krumpiri su se pobrali, a naša su djeca pobijedila sve tri utakmice ovaj vikend.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...