Ljepote Zadra u Osijeku, Vukovaru, Celju, Ljubljani i Beogradu

Po prvi puta, u organizaciji Udruge za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti ‘Izvan fokusa’, najveći fotografski festival za mlade Foto dani mladih obilazi regiju s ciklusom izložba radova najboljih mladih fotografa!

Ciklus izložba Foto dana mladih će obići Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju u pet gradova Vukovar, Celje, Ljubljana, Beograd i Osijek.

Izložbe će biti postavljene na trgove i ulice u tri zemlje regije kako bi bile dostupne široj publici i kako bi se umjetnost približila općoj javnosti. Na izložbama će biti predstavljeni najbolji radovi mladih fotografa prošlih izdanja Foto dana mladih, s ciljem afirmacije umjetnika, popularizacije fotografije te promocije prirodne i kulturne baštine destinacije održavanja Foto dana mladih.

Izložbe će prikazivati ljepote Kutine, Velog Lošinja, Pule, Zadra i Karlovca.

Foto dani mladih su jedan od najpoznatijih festivala fotografije za mlade, koji okuplja sudionike iz cijele regije. Ove godine se održava u Karlovcu, od 17. do 21. kolovoza 2016. godine.

Foto dani mladih je projekt koji kroz umjetnost fotografije promovira turističke potencijale i ljepote Hrvatske, informirajući, educirajući i pripremajući mlade fotografe za njihov budući posao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...