Luka Modrić i četvrti put osvojio nagradu za najboljeg nogometaša Hrvatske

Slaven Bilić uručio je nogometnog “oscara” Luki Modriću, koji je i četvrti put podigao kipić za najboljeg hrvatskog nogometaša u protekloj sezoni. Najbolje igrače u Hrvatskoj prošle godine birali su nogometaši i treneri iz HNL-a, a igrač Real Madrida izabran je u konkurenciji s Interovim Ivanom Perišićem i Ivanom Rakitićem iz Barcelone.

Modrić: Osobito mi je zadovoljstvo mi je što mi je nagradu uručio najdraži trener

“Mislim da će izbornik i ova reprezentacija napraviti velike stvari na Europskom prvenstvu, od srca vam sretno,” rekao je bivši izbornik i sadašnji West Hamov trener Slaven Bilić, pa pročitao Lukino ime.

Nominirani za hrvatskog nogometaša godine bili su Ivan Perišić, Luka Modrić i Ivan Rakitić, a nagradu je i u četvrtom izdanju nogometnog “oscara” osvojio igrač Real Madrida.

“Ne bi bilo nezasluženo da su i ostala dvojica Ivana, koji su bili nominirani dobili nagradu, a dobiti je od najdražeg trenera čini ovaj trenutak još posebnijim. Sad mu konačno mogu i osobno čestitati za uspjehe s West Hamom. Koja mi je Liga prvaka s Realom draža? Teško je reći, valjda ova prva, ali uživao sam u obje.”

“Osjećam se super uoči puta u Francusku, nadam se da ćemo opravdati svoja i očekivanja svih navijača, uz dozu potrebne sreće naravno. Budite uvjereni da ćemo dati sve od sebe,” rekao je Luka Modrić.

Bruno Marić najbolji sudac

Najbolji sudac Prve HNL je Bruno Marić, daruvarski sudac drugu godinu zaredom je najbolji djelitelj pravde u domaćoj nogometnoj ligi. Ove sezone sudio je dva derbija Dinama i Hajduka, a nagradu za dobar posao uručio mu je Ćiro Blažević.

“Zadovoljan sam njime, kako i ne bi kad sam mu ja namjestio da dobije Oscara,” rekao je Ćiro Blažević, a Marić je posebno zahvalio nogometašima koji su glasali za njega.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...