Ministar Orepić: Hrvatska policija spriječila je huligane na sinoćnjoj utakmici!

Na utakmici u Boredauxu koju su sinoć odigrale Hrvatska i Španjolska, ipak je bilo manjih intervencija hrvatske policije, rekao je za N1 ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić.

Imali smo intervencija, međutim sve je prošlo u redu. Mi obično kad je nešto loše onda napadamo ljude, a ja bi sad pohvalio sve predstavnike Ministarstva unutranjih poslova koji su i ovaj puta odradili izvrsno posao, kazao je tehnički ministar Orepić.

Na pitanje o kakvim je intervencijama riječ, Orepić odgovara: “Pa bio je jedan konkretan nered na jednom dijelu tribine, no interverniralo se i, hvala Bogu, sve je dobro prošlo. Bilo je pokušaja probijanja živog zida da se uleti u igralište”.

Što se uhićenja hrvatskih navijača tiče, ministar govori: “Mi nemamo komptencije tamo, no sve je evidentirano i zaprimljeno, pa će se postupati u Hrvatskoj”

Prvu utakmicu Francuzi su olako shvatili naša upozorenja, no ovaj put je sve funkcioniralo, dodao je ministar u razgovoru za N1.

Imamo neposredna upozorenja na mnogo manji broj redara nego je trebalo što je u odgovornosti UEFE, dakle ima neriješenih stvari, ali bitno da se ništa nije dogodilo i da je reprezentacija pobijedila, zaključio je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...