Modrića će “poštedjeti” – prvih 11 Hrvatske protiv slabašnog San Marina

Hrvatska nogometna reprezentacija danas (20.15 sati) na Rujevici u Rijeci protiv San Marina igra svoju posljednju pripremnu utakmicu uoči EURA u Francuskoj.

Posljednja provjera Hrvatske uoči nastupa na Europskom prvenstvu u Francuskoj teško da je mogla biti lakša, s obzirom na je San Marino jedna od najslabijih reprezentacija na svijetu.

Hrvatska je danas kompletna, ali Čačić dvoji hoće li poštedjeti Luku Modrića, koji je realno najumorniji od svih reprezentativaca.

‘Ova će nam utakmica svakako biti od koristi za ono što nas čeka. Modrić? Vidjet ćemo njegovu reakciju na treningu, pa ćemo odlučiti hoće li igrati. Trebat će mu vremena da se prilagodi, a treninzi koji su pred nama dobro će mu doći’, kazao je izbornik Čačić, koji je svjestan da je ovo prelagana proba, a propustit će je možda samo stoper Vedran Ćorluka jer je zbog lakše ozljede morao napustiti zadnji trening u petak navečer, ali nije riječ o većem problemu s aduktorom.

Vjerojatni sastav Hrvatske: Subašić – Srna, Ćorluka, Vida, Vrsaljko – Badelj, Modrić – Brozović, Rakitić, Perišić – Madnžukić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...