Müller otvorio drugu poslovnicu u Zadru

Njemački maloprodajni drogerijski lanac Müller otvorio je svoju drugu poslovnicu u Zadru, na adresi City Galleria, Murvička 1. Svečano otvorenje održalo se 20.06.2016. u 09:00 sati, a njemu je prisustvovao internacionalni direktor prodaje za Müller, gosp. Sanel Skenderović te predsjednik Nadzornog odbora Arsenal Holdinga gosp. Goran Medić.

Ovo je već treća novootvorena Müller poslovnica ove godine u Hrvatskoj, što pokazuje rastući uspjeh i prepoznatu kvalitetu ovog lanca kod nas. Müller u Hrvatskoj sada ima 28 poslovnica i tu ne namjerava stati.

Müller poslovnice nude najveći drogerijski asortiman, široki izbor parfumerijskog asortimana, prirodne kozmetike, čarapa, asortimana papirnice, kućanstva, igračaka i ručnog rada.

Preglednost asortimana, besplatno savjetovanje te uslužnost i stručnost osoblja zasigurno će svakom kupcu olakšati pronalazak željenog proizvoda u poslovnici. Nova trgovina u Zadru je za kupce otvorena svaki dan od 8 do 21 sat, a povodom otvorenja Müller je za svoje kupce u obje zadarske poslovnice pripremio vrhunsku akcijsku ponudu od 10% popusta na cijeli asortiman od 20. do 22. lipnja! Najbrži kupci na samom otvaranju dobili su i posebne poklone!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...