Najbolji učenici škole “Petar Zoranić” u Vrsima na poklon dobili tablete

Povodom proslave posljednjeg dana školske godine 10.06. u osnovnoj školi u Vrsima “Petar Zoranić” priređena je priredba učenika i iznenađenje za najbolje učenike priređeno od Općine Vrsi. Proslavi su prisustvovali načelnica Sandra Vukić, zamjenik načelnice Marijo Radobuljac, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zadarske županije Ivan Šimunić, ravnatelj škole Tonći Vuković, don Boris Pedić, pročelnik općine Vrsi Josip Devčić i direktorica Turističke zajednice Vrsi Rafaela Maraš.

Škola je primila donaciju od deset novih računala. Troškove su podijelili Općina Vrsi i Zadarska županija. Također, najbolji učenici, prosjeka 5.0 iz svih razreda su dobili na poklon od Općine Vrsi nove tablete, a učitelji su dobili novi zajednički laptop. Nakon priredbe učenika i prigodnih govora te podjele tableta, laptopa i računala priređen je domjenak za djecu i prisutne roditelje i učitelje. Popis učenika koji su primili tablete za svoj izniman uspjeh su:

1.razred

Anamarija Laslo

Maja Maraš

Mia Matić

Klara Milutin

Ivano Petrović

Luca Radobuljac

2.razred

Rafael Božić

Mia Glavan

Nina Milutin

Toni Nemarić

Branimir Papić

3.razred

Đana Predovan

4.razred

Matej Maraš

Fabio Božić

Niko Nemarić

Petra Perković

5.razred

Maja Mustać

6.razred

Marta Radobuljac

7.razred

Marija Maraš

8.razred

Iva Predovan

Mateja Šimić

Nakon prigodne predstave učenika, prisutnima se obratio i ravnatelj Tonći Vuković i zahvalio Zadarskoj županiji i Općini Vrsi na suradnji i potpori škole. Pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zadarske županije, Ivan Šimunić, čestitao je na uspjehu učenika i izjavio da se nada i budućoj suradnji sa osnovnom školom Petar Zoranić i Općinom Vrsi te čestitao na velikom broju učenika. Don Boris Pedić, župnik crkve u Vrsima podijelio je blagoslov prisutnima. Potom je načelnica Općine Vrsi, Sandra Vukić, održala govor prije podjele darova i ohrabrila djecu koja nisu primila poklone inspirativnom pričom. Također, načelnica je napomenula da će podjela darova učenicima iznimnog uspjeha postati tradicija za Općinu Vrsi te najavila izgradnju školske dvorane. Školska dvorana ima pripremljenu dokumentaciju, a općina Vrsi će u 2017 godini pristupiti otkupu zemljišta za dvoranu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...