NK Zadar zamrznut u 2013., KK Zadar još oglašava prodaju ulaznica za sezonu 2015/16…

Neograničena količina e-prostora i mnogi oblici njezina korištenja omogućili su mnogima da ‘sjede u Australiji i prate što se zbiva na Kalelargi’, a odavno su i udruge, klubovi, savezi i ostali subjekti u sportu shvatili da im je e-prostor najbolji mogući medij za prodor u svijet.

Od zadarskih klubova i udruga dosta njih odlučilo se svojedobno za svoje internetske stranice, ali da se baš netko posebno može pohvaliti ažurnošću i raznolikošću sadržaja, ne može. U redu, stvarnost je takva da se nema ni za osnovne potrebe pa je i svakodnevna aktivnost na svojim internetskim stranicama svedena na nečiji entuzijazam pri čemu je netko više ili manje vješt. NK Zadar s. d. d., recimo, ima svoju stranicu, ali ona je odavno mrtva jer se nije osvježavala još od 2014. Otvorite li ju, naići ćete na izvješće o utakmici 20. kola 1. HNL Dinamo – Zadar 3:1, odigranoj još 15. 12. 2013., te na najavu sljedeće utakmice u 21. kolu Zadar – Osijek na dan 8. 2. 2014. Postoje još neke informacije, postoje i rubrike, ali od toga nema koristi, sve je mrtvo.

KK Zadar s. d. d. isto ima svoju stranicu i ona se osvježava u koliko – toliko podnošljivom ritmu. Očito je da se njezinim ažuriranjem nitko ne bavi profesionalno, ali nekih informacija ipak ima. Zadnja je još iz svibnja ove godine kad su kadeti osvojili brončanu medalju na PH. Aktivne su i rubrike, a zanimljivo je da još možete ‘kupiti’ ulaznice za sezonu 2015/16. Ako bi neki navijač, recimo iz Australije, poželio baš sad doznati što se događa oko prve momčadi i u njoj, nema ništa.

KK ABC ima solidnu stranicu, s nizom rubrika i bogatom galerijom, zadovoljavajuće za taj klub, a vizualno jednu od najprivlačnijih stranica ima OK Zadar. Posjeduje niz rubrika prilično dobroga sadržaja. I VK Jadran potrudio se, koliko je to moguće, svoju stranicu održati aktualnom, a u nizu rubrika može se doznati svašta o klubu, regatama… VK Zadar 1952. ima stranicu koja je zastala u 2014. i na njoj kao zadnju vijest iz lipnja te godine da je Zadar 1952 pobijedio Opatiju 13:10.

Jasno je da nitko iz ovih klubova, a ni iz drugih, nema novca za profesionalnu službu za odnose s javnošću, ali bilo bi za sve još bolje da su malo ažurniji, da su makar malo motiviraniji za svakodnevne popune, dopune i slično jer bi u konačnici cijeloj javnosti podastrli cjelovitiju sliku o samima sebi. A to nije malo…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...