Opake pripreme za vjenčanje Borisa Novkovića i Zadranke Ines Katić

Pjevač i kantautor Boris Novković u kolovozu će treći put razmijeniti bračne zavjete i svojoj se 19 godina mlađoj djevojci Ines Katić zavjetovati na vječnu ljubav. Vrijeme do male svadbene ceremonije koju mladenci, kako doznajemo, planiraju u Rovinju, Novković provodi trenirajući boks, a kratak predah od obveza iskoristio je i za romantično putovanje po Italiji. O ljubavi prema borilačkim vještinama i nogometu progovorio je za tportal.

Nakon što se raspala ekipa s kojom je godinama igrao nogomet, pjevač Boris Novković pronašao je novi ispušni ventil. Tako posljednjih godinu dana trenira boks, a jedan svoj trening snimio je i kamerom te objavio na Facebooku. Čini se kako ovim borilačkim sportom želi doći u potpunu formu za skorašnje vjenčanje s partnericom Ines Katić koje bi se, kako doznajemo od izvora bliskih pjevaču, trebalo dogoditi u kolovozu u Rovinju.

Zašto je odabrao baš Rovinj, Boris nam u telefonskom razgovoru nije želio otkriti, ni je li na trenutačnom odmoru u Italiji s njim i lijepa Ines, no zato je samo za tportal otkrio otkud ljubav prema boksu.

‘Boksom sam se već bavio, prije deset godina, a i kao mali sam trenirao taekwando. Prošle godine prestao sam igrati nogomet, jer to je ekipni sport koji je ugodan i dobar samo ako imaš pravu škvadru, a kako se moja škvadra raspala, odlučio sam se vratiti borilačkom sportu jer mislim da generalno bolje razvija čitavo tijelo, dok se kod nogometa uglavnom razvijaju samo noge. Treniram ful-kontakt što je uz boks i korištenje udaraca nogama’, rekao nam je Boris Novković te dodao kako će ovog ljeta uglavnom odmarati, budući da ga čeka jesen prepuna obaveza.

‘Za jesen imam puno glazbenih planova – novi singl i trideset godina glazbene karijere obilježiti ću koncertima’, otkrio je Boris, kojem će najveća potpora u organizaciji koncerta zasigurno biti buduća supruga.

Boris Novković i 28-godišnja politologinja iz Zadra Ines Katić upoznali su se slučajno, tako što se Boris zainteresirao za kampanju ‘Govor mržnje ozbiljna je stvar’, a koju je Ines inicirala. Komunikaciju su započeli dopisivanjem i razgovorima na društvenim mrežama, a nedugo zatim rodila se i ljubav. Par se prvi puta pojavio u javnosti u siječnju ove godine, na koncertu u čast legendarnog Kemala Montena održanom u Lisinskom, a svoju ljubav prema Ines Boris je pretočio i u stihove u pjesmi koja nosi naziv upravo po njoj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...