Plesna predstava Nikoline Pristaš ‘i (ne pipkaj ništa) jer će ne stati be šumno”

U Zadar dolazi prva generacija plesača koji završavaju nedavno otvorenu i dugoočekivanu plesnu akademiju pri ADU u Zagrebu te će u petak, 3. lipnja u Kazalištu lutaka Zadar s početkom u 18.30 sati prikazati predstavu Nikoline Pristaš ”i (ne pipkaj ništa) jer će ne stati be šumno”.

Zadar je kao grad plesa odlučio ugostiti studente plesa i svojoj publici prikazati sjajan završni rad koji je prikazan osim u nekoliko hrvatskih gradova, i jučer, u ponedjeljak 30. svibnja na Tjednu suvremenog plesa.

U organizaciji predstave pomoglo je Kazalište lutaka Zadar, Hrvatsko narodno kazalište Zadar, Glazbena škola B. Bersa, Zadarski plesni ansambl, a koordinatori gostovanja su Josipa Štulić i Sanja Petrovski.

Da se pokriju troškovi puta izvođačima i tehničkom osoblju, prije početka predstave prodavat će se ulaznice po cijeni od 20 kn.

Koncept i koreografija: Nikolina Pristaš

Izvedba i koreografija: Antonia Dorbić, Marta Krešić, Sintija Kučić, Lana Šprajcer, Nastasja Štefanić, Eleonora Vrdoljak i Danijela Vukadinović
Autorska glazba: Helge Hinteregger
Montaža zvuka: Doris Dodig, Luka Gamulin
Dizajn rasvjete: Marino Frankola
Dramaturška podrška: Goran Sergej Pristaš
Suradnice za produkciju: Marija Kolb, Josipa Štulić
Fotografije iz studija: Jadran Grubišić
Fotografije sa scene: Vedran Janković

Gostovanja na ovoj mini turneji sastavni su dio nastavne produkcije predmeta Izvedbeni projekt – glavnog umjetničkog projekta na završnoj, trećoj godini izvedbenog smjera preddiplomskog studija Suvremenog plesa.

Suradnica u organizaciji gostovanja: Josipa Štulić

Izvedbe:

20.05.2016. Gradsko kazalište Požega
21.05.2016. Zorin dom, Karlovac
30.05.2016. Tjedan suvremenog plesa, Zagrebački plesni centar
03.06.2016. Kazalište lutaka, Zadar

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...