Potpisan sporazum Obrtničke komore i INA-e; povoljnije gorivo za zadarske obrtnike

Temeljem Sporazuma Obrtničke komore Zadarske županije i INA-Industrija nafte, d.d. osigurat će se povoljniji uvjeti opskrbe naftnim derivatima za obrtnike na području Zadarske županije

Svečanim potpisivanjem Sporazuma, definirana je suradnja Obrtničke komore Zadarske županije i INA – Industrija nafte, d.d. s namjerom poticanja razvoja obrtništva kroz povoljnije uvjete opskrbe naftnim derivatima za članove Obrtničke komore Zadarske županije.

Povoljni uvjeti opskrbe naftnim derivatima ostvaruju se u sklopu projekta Zajednička nabava – HOK ZNA, čiji je cilj omogućiti članovima Hrvatske obrtničke komore kvalitetnije i povoljnije poslovanje te osigurati poticajno poduzetničko okruženje, osiguravanjem pogodnosti kod dobavljača roba i usluga iz raznih gospodarskih grana, s kojima Hrvatska obrtnička komora i ostvari poslovnu suradnju.

Sporazumom se osigurava pravna podloga za ugovaranje posebnih uvjeta opskrbe naftnim derivatima za za obrtnike na maloprodajnim mjestima INE uz korištenje INA kartice.

Pojedinačni ugovaratelji – obrtnici moraju sklopiti ugovor o korištenju INA kartice za kupnju naftnih derivata na benzinskim postajama INE.

Popusti se obračunavaju i odobravaju mjesečno, ovisno o stvarnoj kupljenoj količini goriva putem INA kartice na maloprodajnim mjestima INA.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...