Priznanje Marinu Tomasovu – dio najbolje momčadi HNL

Najbolja momčad HNL-a za proteklu sezonu po ocjeni struke jest Lovre Kalinić (Hajduk), Stefan Ristovski (Rijeka), Gordon Schildenfeld, Marko Lešković (Rijeka), Josip Pivarić (Dinamo) – Tino Sven Sušić (Hajduk), Ante Ćorić (DInamo), Marko Rog (Dinamo) – Ilija Nestorovski (Inter Zaprešić), Marin Tomasov (Rijeka), Marko Pjaca (Dinamo).

“Želim zahvaliti svima, ovo mi je druga nagrada u nizu i jako sam ponosan,” rekao je Lovre Kalinić.

“Pripremam se za novu sezonu, želim reprezentaciji sve najbolje na Euru, sve ostalo imaju,” kaže povratnik s ozljede Pivarić.

“Vratio sam se s ozljede i ovo mi je nagrada za rad, nadam se da će ovo biti mlađima poticaj za dalje,” zahvalio se Gordon Schildenfeld.

“Prije svega, dobra večer svima. Malo me treba uhvatila prošli put, sad sam dobro. Nadam se da ću glasove vratit na terenu,” rekao je Ćorić.

Rog se svima kratko zahvalio, a Nestorovski, koji napušta Inter, zahvalio je svojim suigračima.

“Vidit ću što ću s transferom, no sretan sam i u Rijeci,” rekao je Marin Tomasov (29) koji je u dogovorima sa Astanom iz Kazahstana.

Pjaca je lani osvojio tri kipića, a nakon današnjeg prvog zahvalio je na glasovima.

“Ne osjećam se baš ugodno kad sam pred ovako velikom publikom, ali nakon tri kipića sam već navikao. Hvala svima,” rekao je Marko Pjaca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...