Slavko Goluža u kampu HRS-a na Boriku: “Volim doći u Zadar i privatno, često posjećujem Zemunik”

Središnji rukometni kamp HRS-a za djevojke i mladiće koji se na zadarskom Boriku održava od 11. do 29. lipnja, u ulozi instruktora posjetio je i bivši hrvatski rukometni reprezentativac i izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža.

U pauzi između treninga odmarao je na kavi kratko nam kazavši:

U Zadru sam sada poslovno, kao instruktor ovim mladim ljudima među kojima uistinu ima brojnih talenata. Potencijal se uoči odmah. Jako sam zadovoljan smještajem, organizacijom, kompletno svime. Volim Zadar, osim kada me obaveze tu dovedu, posjetim ga i privatno, jer često sam u Zemuniku gdje imam odličnog prijatelja, kazao nam je Goluža kojeg su već čekale brojne obaveze.

U kampu sudjeluje oko 150 mladića među kojima su i selekcija mlađih kadeta (1998. godišta) koji su počeli pripreme za europsko prvenstvo koje se u kolovozu 2016. održava u Zagrebu i Koprivnici. Godište 2000. ima kontrolno okupljanje u širem sastavu od 28 igrača pod stručnim vodstvom koordinatora za muški rukomet Ivana Balića i njegovog stručnog stožera. Treneri koji u kampu rade sa dječacima su Tomislav Veraja, Hrvoje Privšek, Boris Nemec, Ninoslav Pavelić i Hrvoje Pažin. Zdravstvena služba je u sastavu dr. Boris Peršić i fizioterapeut Damir Kajba, voditeljica kampa Lidija Bojić-Ćaćić, instruktor Slavko Goluža, stručni voditelj Davor Lamza te suradnik u organizaciji Davor Bojić.

Osim za mladiće, na Boriku je i kamp za djevojčice Hrvatskog rukometnog saveza koje imaju privilegiju trenirati s najboljim trenerima u Hrvatskoj koji vrijedno prenose svoja znanja na mlađe uzraste.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...