Što je najgore što vam je dečko napravio nakon prekida?

Prekidi nikada nisu laki, no nekima znaju biti teži nego ostalima.

“Prohodao je s mojom najboljom prijateljicom. Kad sam saznala, bio je to najgori dan u mom životu.”

“Nakon 6 mjeseci dobio je dijete s drugom. Nije mi nikad išla matematika, no ovdje sam sve dobro zbrojala.”

“Meni je govorio kako ne vjeruje u brak i kako još nije spreman za tako veliki korak, zbog čega smo i prekinuli, jer smo tada već bili 6 godina zajedno. Nekoliko mjeseci kasnije, gle čuda, oženio se!”

“Nakon našeg prekida, počeo je mojim prijateljima pričati naše privatne stvari i probleme te ih nagovarati da mi okrenu leđa, jer ja nisam onakva kakvom se predstavljam. Izmišljao je i priče o tome što sam govorila o njima. Čak je jedne i uspio uvjeriti u to, no sad sam mu zahvalna na tome, jer to nikada nisu bili pravi prijatelji.”

“Napravio mi je scenu na poslu, baš kao iz filmova. Počeo se derati, bacati papire, govoriti ružne stvari, a na kraju su ga moje kolege i šef izbacili van. Srećom da nikad prije nisam imala ekscesa na radnom mjestu i da sam se dokazala prije toga, jer sam sigurna kako bi dobila otkaz. No, crvenila sam se tjednima nakon toga.”

“Počeo me uhoditi – s lažnih profila na društvenim mrežama, pojavljivao bi se na istim mjestima, stalno me zvao i slao poruke s nepoznatih brojeva… Prestao je kada mu je moj novi dečko zaprijetio.”

“Nije napravio ništa dramatično, no nije ni odustajao. Stalno mi je slao poruke, zvao me, zvao je čak i moju mamu, da me pokuša nagovoriti da se predomislim. I to je tako trajalo mjesecima, dok nije našao novu curu, srećom.”

“Napokon mi je priznao s kime me sve varao, a sada mi je žao što se nisam odmah okrenula i otišla. Dovoljno je da znam da me varao, nisam trebala znati i imena.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...