Zadarski powerlifting klub “Behemot” na natjecanju u Đurđevcu; Lana Volarević oborila državni rekord u čučnju

Zadarski powerlifting klub “Behemot” niže uspjeh za uspjehom. Naime, u subotu, 25.06. nastupio je na powerlifting i bench press natjecanju u Đurđevcu sa ukupno 4 natjecatelja. Kako kažu, osim što su se jako dobro zabavili, pali su i neki državni i osobni rekordi.

Powerlifting

Lana Volarević (seniorke do 72 kg) konstantno napreduje u svakom pogledu. Osvojila je prvo mjesto u svojoj kategoriji, treće mjesto u relativnom poretku i oborila državni rekord u čučnju (105 kg).
Rezultati: čučanj 105 kg, bench press 60 kg, deadlift 120 kg

Fran Perković (seniori do 74 kg) je nakon odličnog nastupa u Danskoj napravio izlet u nižu kategoriju. Na žalost, zbog manje ozljede koja se dogodila tijekom priprema nije bilo mudro da se maksimalno optereti, pogotovo u deadliftu na kojem je prijavio samo simboličnu težinu. Pozitivno je da se gotovo potpuno oporavio i već ovaj tjedan nastavlja sa treninzima.
Rezultati: čučanj 180 kg, bench press 115 kg, deadlift 62.5 kg

Nikola Žigulić (juniori do 83 kg) je naše pojačanje iz Rijeke kojem je ovo bio besprijekorno odrađen prvi nastup, na razini puno iskusnijih natjecatelja.
Rezultati: čučanj 170 kg, bench press 102.5, deadlift 177.5 kg, drugo mjesto u kategoriji

Bench press

Šime Lisica (seniori do 93 kg) osvojio je svoje prvo zlato podignuvši osobni rekord od 157.5 kg. Ono što nas veseli čak i više od rezultata je uspješno ispravljen problem kašnjenja lijeve ruke koji je često stvarao probleme na prethodnim natjecanjima.

Klub se zahvaljuje  organizatorima, kolegama i prijateljima iz PLK Šibenik, te Igoru Pavliću na fotografijama i mladom pojačanju iz Rijeke.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...