Zadnja Čačićeva dvojba: Koga upariti s Lukom Modrićem?

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je jučer na Parku prinčeva posljednji trening uoči današnjeg susreta protiv Turske u susretu 1. kola D skupine Europskog prvenstva u Francuskoj.

Trening je već uobičajeno bio otvoren za medije prvih 15 minuta, nakon čega su novinari i fotoreporteri bili udaljeni s tribina.

Naravno, bilo je nemoguće po uvodnim minutama treninga odgonetnuti tko će u nedjelju u 15 sati istrčati na travnjak Parka prinčeva. Uoči samog treninga izbornik Ante Čačić je otkrio kako više nema nikakvih dvojbi oko sastava.

Sve dvojbe sam razriješio. Sastav je poznat, a saznat ćete ga u nedjelju u 15 sati, poručio je izbornik.

Čačićeva glavne dvojbe oko udarne momčadi protiv Turske bile su kome povjeriti poziciju lijevog beka i koga upariti s Lukom Modrićem u sredini terena na poziciji zadnjeg veznog.

Ostalo je poznato: Subašić je prvi vratar, u zadnjoj liniji sigurni su Srna, Ćorluka i Vida, kao i Modrić u ulozi playmakera, Perišić na lijevom krilu i Rakitić na središnjoj poziciji za leđima jedinoga napadača Mandžukić.

Prema formaciji koja je uvježbavana na posljednjim treninzima Čačić se po svemu sudeći ipak odlučio za zatvoreniju varijantu, pa će preostala dva mjesta zauzeti Ivan Strinić i Milan Badelj, dok bi Marcelo Brozović preselio na krilo umjesto Pjace.

Nakon ‘vatrenih’ na Parku prinčeva trenirat će i turska reprezentacija.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 15 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...