u ponedjeljak u kazalištu lutaka

22. Zadarsko kazališno ljeto; predstava Juha od bundeve Helen Cooper

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Sljedeći tjedan na 22. Zadarskom kazališnom ljetu slijede dvije predstave i premijera Zadarskog plesnog ansambla:

U ponedjeljak, 4. srpnja u Kazalištu lutaka Zadar u 21:30h pogledajte predstavu JUHA OD BUNDEVE, autorice Helen Cooper u dramatizaciji i režiji Ane Prolić i produkciji Kazališta lutaka Zadar.

Igraju: Sanja Zalović, Vjera Vidov i Juraj Aras. Ova naizgled dječja priča podsjetit će nas da je prijateljstvo vrijednije od svake navike te da su prepuštanje kolotečini i nefleksibilnost česti razlozi propadanja mnogih vrijednih odnosa. JUHA OD BUNDEVE jedna je od najpopularnijih priča i slikovnica za djecu.

U utorak, 5. srpnja u HNK Zadar s početkom u 21:30 zabavit će Vas i nasmijati komedija HNK Zadar, BESPLATNI WI-FI talijanskog autora Claudia Gnomusa u režiji Zorana Mužića. Igraju: Alen Liverić, Žana Bumber i Petra Težak. Predstava s vrlo aktualnom temom iz suvremenog života, priča o troje razvedenih samaca prisiljenih živjeti u sustanarstvu jer zbog velikih troškova i financijske krize to je jedino rješenje za uštedu. Hoće li taj suživot biti sretan, vedar? Hoće li Internet služiti samo za održavanje kontakta s vanjskim svijetom ili će se umiješati u sentimentalni život i narušiti skladni sustanarski odnos trojke?

U četvrtak, 7. srpnja u Kazalištu lutaka Zadar s početkom u 21:30h pogledajte premijeru Zadarskog plesnog ansambla, ARHIVIRANJE-tajni  dnevnik umjetničke prakse povodom 25. obljetnice osnutka Ansambla. Koncept režiju i koreografiju potpisuje Sanja Petrovski. Novi multimedijalni projekt ZPA istraživačkog je karaktera i prati kronološki razvoj Ansambla kroz suodnos scenskog i plesnog pokreta temeljenog na intimnim preokupacijama plesača.Arhiviranje žive umjetnosti na sceni nova je tematika ovog najstarijeg plesnog ansambla u Hrvatskoj.

Cijena ulaznice za predstavu JUHA OD BUNDEVA iznosi 30,00 kuna, a za BESPLATNI WI-FI i ARHIVIRANJE-tajni dnevnik umjetničke prakse  ulaznica iznosi 50,00 kuna. U prodaji su na blagajni HNK Zadar ( 11-13h, 19-21h) te na mjestu održavanja programa 30 minuta prije početka..

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar