22. Zadarsko kazališno ljeto; predstava Juha od bundeve Helen Cooper

Sljedeći tjedan na 22. Zadarskom kazališnom ljetu slijede dvije predstave i premijera Zadarskog plesnog ansambla:

U ponedjeljak, 4. srpnja u Kazalištu lutaka Zadar u 21:30h pogledajte predstavu JUHA OD BUNDEVE, autorice Helen Cooper u dramatizaciji i režiji Ane Prolić i produkciji Kazališta lutaka Zadar.

Igraju: Sanja Zalović, Vjera Vidov i Juraj Aras. Ova naizgled dječja priča podsjetit će nas da je prijateljstvo vrijednije od svake navike te da su prepuštanje kolotečini i nefleksibilnost česti razlozi propadanja mnogih vrijednih odnosa. JUHA OD BUNDEVE jedna je od najpopularnijih priča i slikovnica za djecu.

U utorak, 5. srpnja u HNK Zadar s početkom u 21:30 zabavit će Vas i nasmijati komedija HNK Zadar, BESPLATNI WI-FI talijanskog autora Claudia Gnomusa u režiji Zorana Mužića. Igraju: Alen Liverić, Žana Bumber i Petra Težak. Predstava s vrlo aktualnom temom iz suvremenog života, priča o troje razvedenih samaca prisiljenih živjeti u sustanarstvu jer zbog velikih troškova i financijske krize to je jedino rješenje za uštedu. Hoće li taj suživot biti sretan, vedar? Hoće li Internet služiti samo za održavanje kontakta s vanjskim svijetom ili će se umiješati u sentimentalni život i narušiti skladni sustanarski odnos trojke?

U četvrtak, 7. srpnja u Kazalištu lutaka Zadar s početkom u 21:30h pogledajte premijeru Zadarskog plesnog ansambla, ARHIVIRANJE-tajni  dnevnik umjetničke prakse povodom 25. obljetnice osnutka Ansambla. Koncept režiju i koreografiju potpisuje Sanja Petrovski. Novi multimedijalni projekt ZPA istraživačkog je karaktera i prati kronološki razvoj Ansambla kroz suodnos scenskog i plesnog pokreta temeljenog na intimnim preokupacijama plesača.Arhiviranje žive umjetnosti na sceni nova je tematika ovog najstarijeg plesnog ansambla u Hrvatskoj.

Cijena ulaznice za predstavu JUHA OD BUNDEVA iznosi 30,00 kuna, a za BESPLATNI WI-FI i ARHIVIRANJE-tajni dnevnik umjetničke prakse  ulaznica iznosi 50,00 kuna. U prodaji su na blagajni HNK Zadar ( 11-13h, 19-21h) te na mjestu održavanja programa 30 minuta prije početka..

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...