Autohtona – Hrvatska stranka prava ne posustaje; Sutra ponovno u Srbu!

Autohtonaši se vraćaju u Srb, unatoč zabranama koje im je uručio MUP i unatoč inicijalnom prosvjedu koji je prekinut. Njihov cilj je, kažu, prosvjedovati protiv veličanja četničkih zločina ’41 i početka agresije na Republiku Hrvatsku ’91 godine. Točno u 11 sati u Donjem Srbu sutra će početi njihov prosvjed, a što najavljuju pročitajte u nastavku.

VRAĆAMO SE U SRB !

Autohtona – Hrvatska stranka prava sutra u srijedu vraća se u Srb i s početkom od 11, 00 sati održat će prosvjedni skup protiv veličanja četničkih zločina nad nedužnim civilnim stanovništvom od 27. 07. 1941. godine i početka agresije na Hrvatsku 25. 07. 1990. godine s mitingom u Srbu, a u organizaciji Raškovića i zločinca Šešelja.

Okupljanje je u Bruvnu do 09, 30 sati . Iz Bruvna, kolona će uz pratnju policije krenuti u Srb kao i svake godine.

Autohtona – Hrvatska stranka prava upozorava da je Hrvatska policija i ministar unutrašnjih poslova Vlaho Orepić nezakonito prekinuo naše javno okupljanje u Srbu.

Članak 14. Zakona o javnom okupljanju govori: Ministar unutrašnjih poslova može zabraniti javno okupljanje samo 24 sata prije prijavljenog početka održavanja mirnog okupljanja.

ZNAČI, MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA VLAHO OREPIĆ NIJE MOGAO ZABRANITI JAVNO OKUPLJANJE AUTOHTONOJ – HRVATSKOJ STRANCI PRAVA JER JAVNO OKUPLJANJE TRAJE DEVETI DAN.

Članak 15. Zakona o javnom okupljanju kaže da Upravni sud odlučuje o tužbi po hitnom postupku !

UPRAVNI SUD U ZAGREBU JE PREDMET PO ŽURNOM POSTUPKU PREBACIO NA UPRAVI SUD U SPLIT, A DA TUŽENIK O TOME NIJE OBAVIJEŠTEN. PREBACIVANJE PREDMETA PO ŽURNOM POSTUPKU IMALO JE ZA CILJ DA MILORAD PUPOVAC PROTUZAKONITO I NASILNIČKIM PUTEM ODRŽI SLAVLJE ČETNIČKIH ZLOČINA U SRBU NAD NEDUŽNIM HRVATSKIM STANOVNIŠTVOM.

UPRAVNI SUD DO DANAŠNJE DANA NIJE DONIO SVOJU ODLUKU NITI SAZVAO RASPRAVU.

Hrvatska policija već duže vrijeme terorizira i sprečava predsjednika Autohtone – Hrvatske stranke prava da u  demokratskim okvirima politički djeluje. Zahtjev i zabrana dolaska u Srb na šest mjeseci je najgrublje KRŠENJE DEMOKRATSKIH NORMI.

Zbog toga, predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava će se pojaviti sutra u Srbu unatoč zabrani i prijetnji uhićenju. Neka svjetska javnost i demokratske države saznaju da u Hrvatskoj i dalje vlada UDBA i sljedbenici komunističke partije, a da je policija njihov servis za progon neistomišljenika.

Bog i Hrvati !

Za dom spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava predsjednik, Dražen Keleminec

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...