Autotrans uveo novu brzu liniju na relaciji Zadar – Rijeka

Autobusni prijevoznik Autotrans, od danas je uveo nove svakodnevne direktne polaske iz Zadra u smjeru Rijeke i obrnuto. Riječ je o novoj, brzoj liniji koja prometuje autocestom i zahvaljujući kojoj putovanje na spomenutoj relaciji traje 3 sata i 45 minuta, odnosno čak 1 sat kraće u odnosu na redovnu liniju. Polasci iz Zadra su u 7:15 i 15:00, a iz Rijeke prema Zadru u 13:40 i 18:45.

Karte za novu, brzu liniju između Zadra i Rijeke dostupne su po fenomenalnoj first minute cijeni već od 58,00 kn i mogu se kupiti online na www.autotrans.hr.

Rijeka, baš kao i Zadar, nudi mnoštvo razloga za posjet. U prilog Zadra najbolje govori titula najbolje europske destinacije 2016., dok je Rijeka imenovanjem za Europsku prijestolnicu kulture 2020. još jednom pokazala svoju predanost da iz industrijskog grada preraste u grad kreativnosti i kulture. Uvođenjem nove brze linije Autotransa, ova dva grada postala su bliža i pristupačnija nego ikada.

O Autotransu

Autotrans grupa, koju čine Autotrans d.o.o., App Požega, Autoprijevoz Otočac, Autopromet Slunj, Dalmacija bus i u Njemačkoj Pan Alpen Adria, djeluje na tržištu gotovo 70 godina te održava više od 500 autobusnih linija u  domaćem i međunarodnom prijevozu. Vozni park s više od 480 autobusa, 20 autobusnih kolodvora i terminala, te mreža od 80 prodajnih mjesta, čine Autotrans grupu jednim od najvećih prijevozničkih sustava u Hrvatskoj i na području istočne Europe. Nadalje, Autotrans grupa jedini je prijevoznički sustav iz Hrvatske uključen u međunarodnu asocijaciju prijevoznika Eurolines

Sigurnost, kvaliteta i udobnost autobusa, kontinuirana komunikacija s putnicima, digitalizacija prodaje karata, kao i brojne komercijalne povlastice i pogodnosti, osnova su postojanosti brenda.

Sve navedene napore prepoznali su i hrvatski potrošači te su, prema rezultatima najnovijeg Best Buy Award istraživanja u Hrvatskoj, proglasili Autotrans najboljim međunarodnim autobusnim prijevoznikom kada je riječ o omjeru cijene i kvalitete.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...