Briljirao na prvom treningu; El Mundo se divi Vrsaljkovoj fizičkoj spremi

Šime Vrsaljko odradio je prvi trening s Atleticom, a španjolski novinari impresionirani su izdržljivošću koju je pokazao unatoč tome što je tek stigao s odmora …

Hrvatski 23-godišnji desni bek predstavljen je ovog tjedna u Madridu nakon što je prešao u Atletico iz talijanskog Sassuola i već je uspio impresionirati tamošnju javnost.

Španjolski novinari koji se muče s izgovorom njegovog imena iznenađeni su kako je odradio prvi trening u Atleticu, nešto što je mnogim novim igračima bio problem jer u ovom klubu nema milosti. Bernard Mensah je čak nedavno i povraćao u istoj situaciji.

Hrvat je pokazao da je u iznimnoj fizičkoj formi. Ili je radio na tome tijekom godišnjeg ili se radi o genetici. Možda i oboje. Tijekom dva dijela treninga sve je uspio kompletirati u istom ritmu kao i ostali, dokazavši da je fizički moćan, piše El Mundo Deportivo.

U Atleticu na fizičkoj pripremi radi stanoviti Oscar ‘Profe’ Ortega, čije su metode poznate kao nemilosrdne i igrači ih se pribojavaju. No, Vrsaljko je ono najgore preživio i svaki sljedeći trening bit će mu sve lakše odraditi.

Čuo sam za njega i imam veliku želju započeti trenirati da mogu osjetiti koliko su zahtjevni ti treninzi. Imao sam dovoljno godišnjeg i sada sam spreman početi s pripremama, najavio je Šime uoči prvog treninga i nije razočarao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...